Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας
Ολυμπιακό Κολυμβητήριο
ΑΡΧΙΚΗ Η ΠΙΣΙΝΑ BLUE CAFE ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το Δημοτικό Κολυμβητήριο
Image
Το Δημοτικό Κολυμβητήριο αποτελεί μέρος του συμπλέγματος του Κολυμβητηρίου Λευκωσίας στο οποίο ανήκει το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο, που διαχειρίζεται ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και το Αθλητικό Πάρκο Αγίου Ανδρέα. Τα εγκαίνια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου έγιναν στις 22.4.1989 και ξεκίνησε την λειτουργία του τον Ιουνίου του ιδίου έτους. Βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Ανδρέα στο χώρο μεταξύ της Βουλής των Αντιπροσώπων, του Ανώτατου Δικαστηρίου και του Υπουργείου Γεωργίας που για τους Λευκωσιάτες είναι γνωστός ως Γκόουλ.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο αποτελεί μια μικρή όαση στο κέντρο της πόλης. Χαρακτηριστικό της ευρύτερης περιοχής που το περιβάλει είναι οι τεράστιοι ευκάλυπτοι και τα μαστιχόδεντρα. Στο εσωτερικό, η κύρια πισίνα και οι τρεις παιδικές σε συνδυασμό με το καταπράσινο γρασίδι, τις φοινικιές, τις καρυδιές και τις πολύχρωμες βουκαμβίλιες, συνθέτουν το απόλυτο περιβάλλον χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Με τη δύση του ήλιου, το Δημοτικό Κολυμβητήριο φοράει τη βραδινή του ενδυμασία και διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία δεξιώσεις γάμων, βαφτίσεων, δείπνα, επαγγελματικά events, πάρτυ γενεθλίων και άλλες εκδηλώσεις σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο λειτουργεί από αρχές Μαΐου μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου σε ημερομηνίες που καθορίζονται από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών υπάρχει οργανωμένος χώρος στάθμευσης με πρόσβαση από τη Λεωφόρο Λουκή Ακρίτα. Στον εσωτερικό χώρο λειτουργεί καφετέρια που προσφέρει φαγητά και ποτά σε τιμές ελεγχόμενες από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού.

Δίνοντας έμφαση στην εξυπηρέτηση και την ασφάλεια των επισκεπτών, το Δημοτικό Κολυμβητήριο διαθέτει άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, υπηρεσία φύλαξης προσωπικών αντικειμένων και έμπειρους ναυαγοσώστες με εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην καθαριότητα του χώρου και την ποιότητα του νερού των κολυμβητικών δεξαμενών, το οποίο ελέγχεται συστηματικά τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα τόσο χημικά όσο και μικροβιολογικά από τις υγειονομικές υπηρεσίες του Δήμου Λευκωσίας. Η συντήρηση των μηχανολογικών εγκαταστάσεων των κολυμβητικών δεξαμενών ελέγχεται σε καθημερινή βάση από εγκεκριμένο χημικό μηχανικό.

ΑΡΧΙΚΗ
Η ΠΙΣΙΝΑ
BLUE CAFE
ΕΜΕΙΣ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Επικοινωνίστε μαζί μας
Λουκή Ακρίτα 6, Κέντρο, Λευκωσία
Τηλ. 22 797 646 / 647 | Φαξ. 22 781155
Ώρες Λειτουργίας της Πισίνας
Από αρχές Μαΐου μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου απο τις 10:00 μέχρι τις 19:00
ΑΡΧΙΚΗ | Η ΠΙΣΙΝΑ | BLUE CAFE | ΕΜΕΙΣ | ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ | ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ | ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
Η Πισίνα
Ασφάλεια & Υγεία
Εξυπηρέτηση Επισκεπτών
Κανονισμοί
Τιμές Εισόδου
Φωτογραφίες
Φωτογραφίες της Πισίνας
Φωτογραφίες απο το Αθλητικό Πάρκο Αγίου Ανδρέα
Άλλοι Χώροι για Εκδηλώσεις
Designed & Developed by Dot.Cy © Copyright, All Rights Reserved.